Βρήκαμε τα τέλεια foundations που πρέπει να δοκιμάσετε ASAP

Τα foundation είναι σαν τις ενυδατικές κρέμες. Πάντα αγαπάμε κάποιο λίγο περισσότερο, και πάντα θα θέλουμε να δοκιμάσουμε ό,τι καινούργιο κυκλοφορεί για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε το νέο αγαπημένο. Το κάθε δέρμα έχει τις δικές του ανάγκες και ένα προϊόν που καλείται όχι μόνο να καλύψει τις ατέλειες, αλλά και να ενσωματωθεί με το δέρμα μας, στο οποίο θα παραμείνει αρκετές ώρες, οφείλει να είναι απόλυτα συμβατό μαζί του. Οι επόμενες αγορές μας είναι πραγματικότητα. Και τα συγκεντρώσαμε όλα εδώ.

Το Moisture Rich Foundation SPF 15 της Bobbi Brown περιέχει μια ενυδατική φόρμουλα που προσφέρει αντηλιακή προστασία SPF15, ενώ ενυδατώνει την επιδερμίδα και χαρίζει απαλό αποτέλεσμα. Ιδανικό για τα ξηρά δέρματα, καθώς δεν θα τα βαρύνει ούτε θα τα αφυδατώσει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, για μια μεσαία προς μεγάλη κάλυψη.





 

Το 3in1 foundation της 3INA συνδυάζει τρία βήματα σε ένα, με αυτό το multi-tasking προϊόν. Ένα εξαιρετικό primer, ένα concealer υψηλής κάλυψης και ένα λαμπερό foundation, συνδυάζονται όλα μαζί σε μια συσκευασία που μας εξοικονομεί πολύ χώρο από το νεσεσέρ των διακοπών μας. Σε όλα αυτά, ας προσθέσουμε και την αντηλιακή προστασία SPF 15.
 
 

 
Η Burberry μας φέρνει το καινούργιο Fresh Glow Fluid Foundation. Ένα υγρό makeup που παρέχει μέτρια κάλυψη για μια άψογη και δροσερή λάμψη. Βελτιώνει άμεσα τη φωτεινότητα, προσφέροντας φυσική όψη χωρίς να κρύβει το δέρμα. Αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και απαλή ενώ ταυτόχρονα περιέχει SPF 15.





Το Maestro Glow είναι το πρώτο διφασικό makeup, πολλά περισσότερα από ένα ακόμα υγρό προϊόν βάσης. Εκλεκτά έλαια φροντίδας φλερτάρουν με pigments νέας γενιάς, με ένα μόνο στόχο: κάθε σταγόνα αυτού του ελιξίριου να τελειοποιεί την επιδερμίδα, να της προσφέρει άνεση, περιποίηση και μοναδική λάμψη στη στιγμή. Στα plus και το SPF30 για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Ιδανικό για επιδερμίδες με τάση ξηρότητας.






Η Laura Mercier εμπνέεται από το ζεστό φως των κεριών, όπως αυτό αντανακλάται στην επιδερμίδα και δημιουργεί το Candleglow Soft Luminus Foundation. Mια σύνθεση με τα πιο λαμπερά φυσικά συστατικά, ελαφριά και άνετη, για να φοριέται από το πρωί ως το βράδυ. Τη σύνθεση ολοκληρώνει το μείγμα μαργαριταριών που ευθύνεται για το αποτέλεσμα λάμψης, καθώς και  καθαρό νερό και ελαφριά έλαια που κρατούν την επιδερμίδα ενυδατωμένη και βοηθούν το foundation να γλιστράει πάνω στην επιδερμίδα.  Διαρκεί πολλές ώρες, χωρίς να  τονίζει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design