Αντιμετωπίστε το κρύωμα μέσα σε ένα 24ωρο!

Όταν έρχεται το πρώτο φτέρνισμα ή το πρώτα συμπτώματα ενός κρυολογήματος, το να κουκουλωθούμε κάτω από τα σκεπάσματα με τρεις κούτες χαρτομάντιλα στο κομοδίνο μας, μοιάζει να είναι η μόνη λύση. Και οι επόμενες δύο εβδομάδες, είναι ήδη προγεγραμμένες και γεμάτες με αποσυμφορητικά και αντιπυρετικά. Δοκιμάστε τις παρακάτω οδηγίες, και σας υποσχόμαστε, πως θα καταφέρετε να το ξεφορτωθείτε σε μόλις 24 ώρες.
1. Αποστολή ντους: Μπορεί να είναι δύσκολο να σύρετε τον εαυτό σας από το κρεβάτι όταν ξυπνάτε με πόνους και συνάχι, αλλά ένα αχνιστό ντους μπορεί θα καθαρίσει την αναπνοή σας, που έχει μπουκώσει από την επίπεδη στάση του ύπνου σας, κατά την διάρκεια της νύχτας. Οι ατμοί και η υγρασία βοηθάνε να χαλαρώσει η βλέννα και θα καθαρίσει τα ιγμόρεια σας, ώστε να μπορείτε να αναπνέετε πιο εύκολα.
2. Πάρτε δυο κουταλάκια με σιρόπι από μούρα αφροξυλιάς/κουφοξυλιάς. Μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα με είδη υγιεινής διατροφής. Εξαιτίας των ιδιοτήτων του, μπορεί να καταπολεμήσει τον ιό, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Επαναλάβετε την διαδικασία τρεις φορές την ημέρα, για να κατευνάσετε τα συμπτώματα και να διαρκέσει λιγότερο το κρύωμα.
3. Αφήστε τα δημητριακά και τον καφέ, και προτιμήστε αυγά και τσάι. Από την μία τα αυγά είναι μια πλήρης πρωτεΐνη, που σημαίνει ότι περιέχει όλα τα εννέα απαραίτητα αμινοξέα, κάτι το οποίο κρίνεται σημαντικό, δεδομένου ότι η πρωτεΐνη βοηθάει την ικανότητα του οργανισμού να καταπολεμά τις λοιμώξεις. Συνδυάστε τα με ένα αχνιστό φλιτζάνι τσάι με λεμόνι και μέλι. Από τη μία το λεμόνι είναι αντιοξειδωτικό, και από την άλλη το μέλι, θα καλμάρει ιδιαίτερα τον ερεθισμένο σας λαιμό, και το στομάχι.
4. Η κλασσική και μαμαδίστικη κοτόσουπα, είναι διόλου τυχαία, μια δοκιμασμένη και επιτυχημένη συνταγή, για τις ημέρες που βρισκόμασταν σε ανάρρωση. Ο ατμός και τα συστατικά της συγκεκριμένης σούπας μπορεί να καταστείλει τις χημικές ουσίες που προκαλούν φλεγμονή στο σώμα. Λίγο ζεστό νερό, λίγος φιδές και ένας κύβος κοτόπουλου, έχουν κάνει την προετοιμασία μιας τέτοιας σούπας, παιχνιδάκι.
5. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή, να αποδείξετε πόσο πιστοί είστε στο πρόγραμμα εκγύμνασής σας. Αφήστε το σώμα σας και τον οργανισμό σας να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει και χαρίστε του έναν καλό και πολύωρο ύπνο. Τον έχει ανάγκη για να αντιμετωπίσει τον ιό.
6. Το αλατούχο διάλυμα, είναι μείζονος σημασίας πριν τον βραδινό σας ύπνο. Χρησιμοποιείστε το για γαργάρες ή αν το αντέχετε, βάλτε το με μια σύριγγα μέσα στη μύτη, ώστε να καθαρίσει τις βλέννες.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design